Aura Wellness

Professionel Service

på Frederiksberg


Fysiurgisk Massage

Thaimassage

Thai massage er en massageform, der kombinerer punkttryk med yogastillinger. Man mener at Thaimassage har været anvendt i mere end 2500 år. Traditionel thai massage udføres uden olie eller creme. Ved thaimassage bruger behandleren hænder, arme, albuer, fødder, knæ og ben til at bevæge dig ind i en række yoga-lignende strækninger mens behandleren også presser på dine muskler og anvender punkttryk. Thaimassage kan gøre ondt men der er det vigtigt at man som modtager informere behandleren om det, således at behandleren kan lette på trykket.

30 Min. - 300 kr
60 Min. - 500 kr

Oliemassage

En fuld kropsmassage med en raffineret olie uden tilsætning af parfume. Denne behandling er ideal til dig der lider af ømme muskler, da vores massør vil løsne Dine muskler op under behandlingen. Alt for mange mennesker, døjer med smerter i dagligdagen, hvilket reducere ens energiniveau og velvære, vi skal ikke gå rundt med smerter og spændinger. Så forkæl dig selv eller en du holder af. med en oliemassage og få ny energi til krop og sjæl

30 Min. - 300 kr
60 Min. - 500 kr

Aroma massage

Ved aromaterapeutisk massage opnår du den fulde virkning af oliernes egenskaber. Aromaterapeutisk massage er en blid form for massage, hvor massøren foretager lange, dybe greb, som virker i dybden og specielt er rettet mod nerve- og lymfesystemet. Selve massagen hjælper de æteriske olier med at blive optaget gennem huden og har ud over de æteriske oliers virkning også virkning på

30 Min. - 300 kr
60 Min. - 500 kr

Sport massage

Sportsmassage er dybdegående massage, hvor der arbejdes på at fjerne mælkesyreophobning/affaldsstoffer i de belastede muskler. Få skabt et bedre flow i blodet samt lymfesystemet, så kroppen restituerer hurtigere. Der kombineres med mange forskellige effektive teknikker, fra PNF og MFR til klassiske fysiurgisk massage samt triggerpunktsmassage.

30 Min. - 300 kr
60 Min. - 500 kr

Hot Stone massage

Hot stone massage er en meget gammel indiansk massageform, hvor opvarmede lavasten masseres med afstressende, rullende og blide bevægelser på kroppen. Varmen fra stenene bereder sig langsom til hele hele kroppen, trænger dybt ind i musklerne og løsner alle spændinger. Under massagen kan du mærke, hvordan musklerne afspændes og du bliver så afslappet at du næsten befinder dig i en meditative tilstand.

30 Min. - 300 kr
60 Min. - 500 kr

Ansigts-massage

Ansigtsmassage kan give dig færre smerter, velvære og dyb afspænding af hele din krop. Ansigtsmassage kan hjælpe dig ved:

  • Spændinger i ansigt
  • Hovedpine
  • Kæbespændinger
  • Problemer med dine organer (herom senere)
  • Øreproblemer
  • Ansigtslammelser – det er aldrig for sent


45 Min. - 500 kr

Fod-massage

Fodmassage kan afhjælpe trætte, hævede og ømme fødder. Samtidig virker det afspændende på resten af kroppen, så velværet breder sig til hele legemet.

30 Min. - 300 kr
60 Min. - 500 kr